Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

Η Ελλάδα, πάντα Φιλόξενη Χώρα, έχει χαραγμένο ανεξίτηλα στο Πατρογονικό DNA της, πολλές Αρετές.


Ελληνίδες και Έλληνες. Χαιρετίζουμε την Ιστορική και Αθάνατη Ελλάδα και γιορτάζουμε όλοι και υπερήφανοι, τόσο για την Ιστορία μας, όσο και την Ελευθερία μας.
Η Ελλάδα, πάντα Φιλόξενη Χώρα, έχει χαραγμένο ανεξίτηλα στο Πατρογονικό DNA της, πολλές Αρετές, που κάνουν τον Λαό της -παρά τα φαινόμενα- μοναδικά Αξιόλογο.

Φίλες και Φίλοι, είναι καιρός και πρέπει να λάβουμε εγκαρδίως την Απόφαση να Νικήσουμε τις κακές συνήθειες μας και να μεθοδεύουμε στο εξής την Πορεία μας προς το Μέλλον. Ναι είναι πολύ καλό να Αγωνίζεται ο καθένας μας με Αρετή και με Τόλμη. Ναι είναι πολύ καλό να Πιστεύει ο καθένας μας ότι μας αξίζει σαν Λαό η Συνεργασία, για την Ένδοξη Ελλάδα.

Οι άλλοι Λαοί να θέλουν να συγκριθούν μαζί μας, και να φθάνουν, καθώς εμείς θα προχωρούμε, εργαζόμενοι, συνεργαζόμενοι και συνυπεύθυνοι, έναντι της Ιστορίας μας και του Μέλλοντος των παιδιών μας.


Ελλάδα και Ελευθερία, συμπορεύονται Ιστορικά και δικαιώνονται Διαχρονικά. Στην Ελλάδα "Φιλοξενούνται" Λαοί και Λαοί, Θρησκείες και Θρησκείες, Πολιτισμοί και Πολιτισμοί. Τιμή μας που Ζούμε στην Ελλάδα, δύο φορές Τιμή μας που τυχαίνει να είμαστε και Ελληνίδες-Έλληνες.

Ιωάννης μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι Σελίδες μας